1.9.08

SnörvelKylan har anlänt och så även förkylningarna. Lill killen började snörvla när vi var på Nora maknaden i lördags men nu är febern och hostan även ett faktum. Så idag är allt lite segt- istället för dagis och jobb så blir det nyponsoppa och Bolibompa. Passar på att ta en hemma gjord latte när sjuklingen tar och sover middag. Har ett par härliga tidningar som jag ska passa på att läsa.

Det vart inga fynd på Nora markanden. Kan väl erkänna att jag inte direkt hade förväntat mig att göra några stora fynd men något hade varit trevligt. Gjorde istället ett fynd på Hemtex ett par dagar tidigare- ett par söta kuddar till lill killens rum. Dom var dekorerade med en blomma, men det sprättade jag bort.Ska måla och pyssla lite idag, så jag hoppas kunna lägga upp lite smått och gott imorgon. Titta gärna in.

kram moje

3 kommentarer:

♥ HedvigochJag ♥ sa...

Smart! De måste jag kolla in! Hoppas att förkylningarna försvinner snabbt.. det är verkligen inte kul att gå runt och vara hängig.

Anonym sa...

Krya på er min älsklingar!
Vila, kramar, mys och lek i lagom doser kanske gör susen. Ni måste bli friska till helgen när skaldjursfesten ska gå av stapeln!!
Kram mor/mormor

Marielle sa...

Usch för förkylningar! Vad ynklig man kan bli snabbt så fort näsan täpper lite... Är själv förkyld nu, och det är så synd om mig! :-)