5.10.08

Tävling
Tänkte ha min första tävling och på köpet lära känna er alla lite bättre. Hittad dessa salt och peppar skålar vid en shopingrunda från Paradisverksataden, Öland. Själv har jag ett par i svart, perfekt med flingsalt och govmalen peppar . Så dessa tänkte jag lotta ut i ett paket komplett med rosmarin flingsalt.

Tävlingsregeln är enkel: Lämna en kommentar och berätta vad du gör för att göra matlagningen extra rolig, glöm ej att lämna din e-mail adress om du inte är ägare av en blog. Skulle vara kul att lära känna er lite bättre. Dragningen sker söndagen den 12 oktober kl 20.00. Lycka till!

TÄVLINGEN AVSLUTAD. Vinnaren kommer snart..
kram moje

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Kul med tävling och superfina priser, man kan ju inget annat en chansa! :) Matlagning i sig är ju väldigt kul bara så där men att ha extra fina skålar, visplar och pannor att använda sig av lyxar ju till det hela lite. Och lite musik i bakgrunden så då kockar jag som aldrig förr! ;)

Kram!
/Daniela
nelamaria86@hotmail.com

Anonym sa...

Testar bara/moje

Ulrika sa...

Åh vilka fina saker :) Är egentligen ingen kock då min man mer än gärna grejar framför spisen..Men jag står gärna brevid, gör honom sällskap då han grejar på :D

Är gärna med o tävlar!

Kram Ulrika
uj_76@hotmail.com

Villa Björkebo sa...

Hej!
Önskar att jag kunde skriva att jag "anlitar" min man, han är kock, men efter som att han sällan står vi spisen får jag hitta på något annat. Mitt bästa tips är pannkakorna på torsdagarna. Då tar jag fram min gulliga rosa hjärtformade skål, mina hjärtmått och sen är iallafall mitt humör på topp!
Kram Kram // Linda

Vita ljuva tankar sa...

Hejsan! Första gången jag tittar in och så hittar jag en mysig tävling:-)
Att ha färska kryddor i köket inspirerar matlagningen och vackert porslin och framförallt bra knivar gör också det hela roligare.

Kram Linda

Kärleksallen sa...

Hej!

Det bästa när man lagar mat är att sätta på en favorit skiva i stereon, fylla ett glas med något gott rött vin, provsmaka sig fram till dom rätta smakerna. Duka bordet fint och bjuda någon kär vän eller familjen på det man lagat. Matlagning är njutning! Love it! Kram Johanna

Moje sa...

Hej. Hwita Villan är också med och tävlar. pga stul med blogger så maila hon istället. kram moje

My Home is Where My Heart is sa...

Åh.. ny blogg sida för mig! Kul med tävling oxå... jag tävlar såklart :) Tycker att det är superkul att laga mat och även att baka. Men det är extra roligt att kunna servera maten snyggt på vackra fat..vardagsmaten blir då lite lyxigare :) någonting som jag försöker göra varje dag.. det blir nästan lite godare att äta oxå!

Nu håller jag tummarna,Ha en fin fin söndag kväll!

Kramen. K