21.11.08

Bara 8 dagar kvar


Nästan 5 minus idag. Man blir nästan lite chockad när den där första riktigt kalla vädret kommer, ni vet innan man vänjer sig. Sen tycker man bara att luften är klar när det kryper ner till 10 minus grader. Man glömmer från år till år.
Fick ta fram N´s fårskin och lägga i vagnen när jag hämtade honom från dagis i eftermiddags.
Han sover nu sött i sin säng och jag har krupit upp i soffan med varm glögg. Gulliga svärfar tog en omväg hem här om dan och köpte med sig systemets års glögg. Den var ju liksom slut i stan och i angränsande städer.
foto: coop.se
Mannen jobbar hela den här helgen så imorgon ska N och jag till mina kära föräldrar. Mamma och jag ska pyssla, bla ska det bli julgransmattor och sedan ska vi finputsa på N´s adventskalender. Har inte riktigt fått ihop alla adventsgåvorna men vi ska ju till Göteborg under lucia- så chansen finns ju att jag hittar dom sista där=)
Såg idag att den bara är 8 dagar kvar till 1:a advent. Jag har nog aldrig längtat så mycket till jul som jag gör i år. Har en känsla av att julpyntet kommer att komma upp vääääldigt tidigt i år. *ler* Vart så inspirerad av Leila i onsdags, så nästa helg startar julbaket.
kram moje

2 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

*fniss* Jag tog upp adventsljustakarna idag när jag såg att det snöat.. Kunde inte låta bli.. kram

Södralycke sa...

Låter mysigt med lite julpyssel! Kul att du vill vara med och tävla på min blogg. Lycka till! kram Johanna