1.11.10


Tänk nu är det 4 veckor kvar till 1.a advent. Känns lite konstigt, har det inte gått lite fort i år? Inte för att jag klagar- jag ä l s k a r julen. 1 november började vi med långfrukost hela familjen, höstlov och allt. Sedan står det ute lek, lego och lite städning på schemat. Ska försöka hinna med en ansiktsmask när Ellen lägger sig ner för att sova middag. Har börjat förbereda för kvälls maten, 2 majs kycklingar står i ungen och ska bli bla 80-tals klassikern Flygande Jacob. Älsklingen jobbar nästan hela veckan och då går det åt lite matlådor i det här hushållet. Vi försöker att göra matlistor med lite avstickare, förstås. Allt går inte att planera. Tex när sonen kommer hem och har ätit pasta på dagis och det står pasta på våran matlista. Bjuder på ett smakprov ur denna veckas meny. Kanske hjälper den någon=)
Färsbiffarna fyller jag gärna med fetaost och serverar med ugnspotatis. Lasagnen blir god med lite oxfond i köttfärssåsen och en god grönsallad. Ett tips är att ringla lite balsamico över allt- det passar väldigt bra till. Flygande Jacob serveras med basmati ris enligt önskemål.  

kram kram

2 kommentarer:

anna sa...

Hej, fint tips på veckans matsedel!

kram anna

Hem och Lycka sa...

Mums, vad gott!

Grattis, du vann det stora fatet i tävlingen hos mig! Maila mig dina adressuppgifter inkl ett mobilnr om du vill ha smsavisering så kommer det snart!

kram Mia