8.2.11


[ Bilder från vänster högst upp: 1. Canvasduk i Neo´s blåa pojkrum målad av mig. 2. Lappfilt till Ellen. 3. Tavla inspirerad av Gunilla Axéns motiv. 4. Lapptäcke i blått sydd när Neo föddes. 5. "Prins på ärten" 5 st madrasser till docksängen. 6. Renoverad garderob till Kaninhuset. 7. Madrasserna till "prins på ärten". 8. Ny tavla till Ellen´s hörna. Motivet från Stoff & Stil. 9. Vimplar i Neo´s fönster. ]

Hej!


Vilken härlig dag vi har haft idag! Vi hade lill killen hemma idag. Växtvärk har spökat i natt. Så vi tog dagen som den kom, tidig lunch, fyllde på kylskåpet med mat, lite ärenden och lite bakning.

Imorgon ska vi försöka få lite svar av kommunen om Ellen´s dagisplats. Håller tummarna att allt är klart och hon kan börja inskolning på samma dagis som storebror i mitten av april. 

Fabrikens tema idag är [ Hand made by me ]. Det ligger mig varmt om hjärtat- d.i.y. Jag älskar att sätta saxen i ett nytt tyg, eller att lägga ut mönster bitar på golvet och se en helhet. Projektet på g just nu är kuddar formade som moln i jeans tyg. Ett av många projekt till Neo´s nya upp piffade rum. 

Kram kram
uppdatering: Japp, Ellen börjar i april på samma dagis som storebror, på avdelningen bredvid. Så skönt! Då kan lillasyster och storebror springa över till varandra när saknaden blir för stor.

2 kommentarer:

Helena sa...

Ett helt underbart barnrum ju! =) Jättefint!

Emmie ♥ sa...

Verkligen, ljuvliga bilder och underbart rum! ♥