21.2.11

 
Bilder: Lego förvaring Toys R Us, Bokstäver Micki, Boo kudde Hemtex, alien wallies Inreda.com


Sjukstugan fortsätter här hemma. Neo snörvlar och hostar. Febern verkar ha gett med sig och han är lite piggare idag. Själv tyckte han väl att han kunde gå till dagis imorse, men mamma fick säga stopp. Han blir nog hemma den här veckan. Hade varit trevligt att slippa sjukdomar ett tag nu. 

Vi ligger i planerings gropen för en renovering i Neo´s ljusblåa babyrum. Han ska få ett rum som passar en 5 åring och som han kan växa med. Den ljusblåa Sandbergs tapeten med vita moln, blir helt vit och grundfärgerna blir neon grönt, svart, brunt och jeans tyg. Sängen får en stege och plats för förvaring under. Hans lilla fåtölj ska kläs om i jeanstyg och hans skolbänk målas vit. 

Har inhandlat lite detaljer som  Neo själv har valt. Namntavlan är beställd via Tradera och skräddarsys med hans födelsevikt mm. Det blir lite pyssligt med målning och tapetsering men fruktansvärt kul. Vi hoppas kunna ha mycket klart till 10.e mars, hans födelsedag men mannen drog på sig en tennisarmbåge så tapetsering är lite svårt just nu. Men skam den som ger sig! Det löser vi ;)

kram kram 
5 kommentarer:

Inredningsgalen sa...

Usch, antar att det är så när man har barn på dagis, sjukdomarna kommer och går!
Ja du, ingen snö - skönt!!!!!! Den regnade bort för ett par veckor sedan, nu vill jag ha vår!!!

Inredningsgalen sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Jättefina bilder! Ha en bra kväll. Susanne L

A Cup Of Emilia sa...

Nu har vi en sjukstuga här hemma också :( Lilltösen har fått feber. Vilka härliga färger du har i Neo's rum :) Vi har den vita Sandbergstapeten med vita moln på Ebbas rum. Det är verkligen underbar! Ha en fin dag! Kram

HannasHörna sa...

Hej hej!

Vi håller också på att funderar på förändringar i vår pojks rum. Det är väldigt kul men så svårt!

Vi funderar på ferm livings dinosarietapet...Sandberg har ju också många fina...

Ha det gott!