14.3.11
Jag har fått ett par mail om kaninhuset som figurerar ibland här på bloggen. Med lite frågor om hur det är byggt, vilka möbler jag använt mm. Så här kommer lite svar:

Huset är byggt av ett Ikea köksskåp, ställt på höjden. Sedan har vi satt på ben. Hyllplan på mitten för 2 våningar. Skåpet är anpassat till 30 cm kaninerna. Dom flesta möblerna är till dom större kaninerna, men spisen tex passar ändå. Sedan finns det så mycket fint ute på loppis som med lite kärlek blir perfekt. 
Den underbara maileg gröna färgen är enkel att få fram- ta bara med dig en maileg grön sak till lokala färghandeln så hjälper dom dig. Själv tog jag med mig strykbrädan och fick rätt nyans. Jag har också turen att ha en pappa som är fantastisk på finsnickeri. Han har gjort våningssängen efter Polkadots modell och soffan i Maileg stil.


Hoppas det gav lite svar till er tjejer som mailat.kram kram


I got some e-mails about the Maileg Bunny House i made for Neo. It´s a mix of new and old things. The bunk bed and the sofa is handcrafted by my dad.

3 kommentarer:

MITT VITA HUS sa...

Det är helt underbart det där kanin huset:))

Kram

A Cup Of Emilia sa...

Vilket fint litet hus :) tack för inspirationen :) kramar!

Anonym sa...

Så fint! Är det kaninhus ditt företag gör? Om inte- det skulle du börja med. Slå ihop dig med Maileg=) Ha en skön helg! // Susanne