7.5.11

bild: bilar med mycket år på nackenÄntligen lördag!Tittar in och önskar er en trevlig helg. Vi har bara slappat idag. Sov länge (till 9.30), byggt Lego, gjort underbar lax med vitvinssås till lunch och fikat hos mina föräldrar innan mannen åkte för att jobba. 

Kära mamma hade trängts på en väldigt populär rea här i våran lilla stad igår. Färg&form reade ut sitt lager inför höst nyheterna. (dom som gör sängkläderna av Gunilla Axén tex) 
En s t o r taklampa till köket vart det- super billigt.

Imorgon hade jag hoppats på att kunna sätta mig vid symaskinen. Solskydd står på schemat till altanen. Eventuellt även vimplar om jag hinner.

Tyvärr vart lill tjejen lite dålig framåt kvällen så imorgon hoppas vi få en läkartid hos jourmottagningen. Så vi får se hur morgondagen blir.kram kram


4 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Fram för fler utförsäljningar och reor! Ja, sovmornar också, det ser jag till att det blir varje helg. Är man morgontrött så är man. :-D

Helena sa...

Hoppas att din dotter kryar på sig. Låter som att ni haft en kanon dag! Vad kul att illustrationerna har kommit fram :) och vad kul att du gillade dem.
Ha det så bra nu :)
Kram
Helena

MITT VITA HUS sa...

Härligt med sovmorgon, det ska jag ta i morgonbitti med:)) fortsatt trevlig helg du med, kraam

A Cup Of Emilia sa...

Usch.. ja hoppas att lill tjejen kryar på sig! Vilka fina bilar du har uppradade på bilden :) kramar från Emilia