31.10.11

Fabriken: Favoriter i köket


Porslin är en stor passion, gärna vitt. Men även andra mönster och färger förekommer. Här i skåpet trängs: Ikea, Rusta, Loppis fynd, Filippa K mm


Hejsan!

Här hemma har vi höstlov. Vi planerar lite badhus bad mm för att aktivera våra små. Tyvärr jobbar älsklingen en hel del under lovet så barnen och jag får hitta på lite själv. Men det finns en hel del att göra på lovet här i småstaden. Bla så är det lite spökvandring för dom lite större barnen.  Ska även hinna med lite sushi med lilla systern o hennes familj. Ska försöka ge mig på ett bygge- ett leksaks kök åt Ellen. Har beställt lite grejer som kommer i veckan. Resultatet kommer senare. 

Fabrikens tema denna gång är: favoriter i köket.  Vårat kök är ett lite tråkigt standard kök, eftersom vi bor i en hyreslägenhet än så länge. Men vi har gjort mycket med dom medel vi har. Bland annat så byggde vi till en arbetsbänk för extra yta. Favoriter i detta kök är bla den ytan, men också espresso maskinen. Älsklingen och jag är stora kaffe drinkare så denna maskin är oumbärlig =)


Hanna Werning´s underbara muggar är en stor favorit. Lika så Marimekko´s skålar i olika storlekar. Lika bra till frukosten, desserten, fredagsmyset som smycken.


Färska  kryddor i mängder! Gärna timjan och basilika. Lika snyggt som inredning som i maten.
Kram kram
Showing off the best side of my kitchen. 

1 kommentar:

Creative Living + Wabi Sabi Style sa...

Sitter här i soffan och gör en runtur bland Fabrikens alla fina kök. Va fint du har det!!! Mysigt.
Ha en riktigt skön helg önskar din Fabrikskollega Lisbeth, med bloggen http://inredningsdesigner.blogspot.com/