20.11.11Hoppas ni har haft en skön helg? 

Ber om ursäkt för tystnaden här på bloggen. Förkylningen har varit envis, ensam med två barn, en massa lego och en helg senare- så är jag helt slut! Det ska blir skönt att gå och lägga mig. 
Imorgon börjar vardagssnurren igen. Mannen och jag har en resa inplanerad med goda vänner på fredag som lockar. Barnen ska campa hos mormor och morfar- och dom längtar!

Sov gott!
3 kommentarer:

A Cup Of Emilia sa...

Vad skönt att du har blivit bättre. Förkylningar kan verkligen vara envisa. Låter toppen med en resa! :)

Elin sa...

Det är så trist att åtminstone nån i familjen är sjuk eller förkyld nu den här årstiden, och inte blir man direkt piggare av att man knappt hinner se dagsljuset..

Sv: Åhh vad kul med färg och form rean, så himla gullig du är som håller utkik åt mig! Alva har spjälsäng fortfarande men jag antar att det nog inte dröjer allt för länge innan vi byter, så junior kanske är bäst (fast spjälsäng går bra ifall det är det enda som finns, dock ej vagga). Fast eftersom gult är en nyhet kanske det inte finns på rea än, men jag håller tummarna :) Är det ok isåfall att ligga ute med pengar ifall det skulle finnas så för jag över pengar direkt jag vet ifall det fanns? Kram Elin

♥ Fyra årstider sa...

Grattis! Butiken Grannfrun har dragit dig som vinnare av skålarna på min blogg. Sänd mig ett mail med din adress så kommer de på posten.

Kram Lotta