20.2.12


(ja, ja bildkvalitén vart riktigt dålig men ni får se den ändå )

[ bild: Byrå- Ikea, Säng-arvegods, Sänghimmel-Älskling & jag, Ugglekudde- Tussilago, 
Maileg kanin- Ellis Corner ]


Hej!

Hoppas att helgen har varit bra. Våran helg gick lite i sjukdomens tecken, men vi går framåt. Lite mindre hosta idag. Men vi har hunnit med en del: Ellen har fått bla en junior säng. Den gamla sängen har fått en låg sida, som morfar har gjort. Tycker den vart riktigt fin. Tack, snälla pappa <3 
Hon har en stöd bräda på natten så hon inte ramlar ur. Kanon, tyckte Ellen och smet ur 6-7 gånger innan vi gick och la oss. Sen började hon morgonen kanontidigt (ja, våran lilla tjej är en riktig sjusovare vaknar inte före 9) redan kl 7,30 hörde vi hur hon tassade upp och kröp upp i soffan. Kan tycka att det är lite obehagligt att hon kan gå upp själv men det är nog en vanesak. 

Kan inte minnas att jag kände så med Neo? 

I lördags slog jag och mannen till och gjorde plankstek. Riktigt gott och lyckat. Ska försöka modifiera den lite så den blir mer Lchf, blir så otroligt mätt av potatis eftersom jag inte äter det annars. 

Nej, nu väntar solen och 1+ ute så en promenad på lunchen skulle sitta fint =)

kram kram

1 kommentar:

Fröken Pyssel sa...

Här hemma är det också sjukstuga, fast det är bara jag som är sjuk. Och så sjuk är jag inte heller.. Men vaknade med så kraftig migrän att jag låg och kräktes. Nu mår jag dock ganska bra och har mest en mysig dag själv. välbehövligt! :-)

Vad mysigt det ser ut i rummet! Storasyster tjatar och tjatar om en sänghimmel, kanske ska shoppa loss på en sån som ni har :-)