11.5.12

Hej!

" . . .nu är helgen här! Tralalala" 

Efter en intensiv vecka var det väldigt skönt att vakna upp till en ledig fredag! Hela familjen samlad, inga måsten, ingen stress. Dagen har rullat på i en lugnt tempo med mycket lek & bus, en storhandling för att fylla kylen med en massa helg gott och lite present shopping för en liten kusin som fyller 2 i helgen. 
Efter fredagsmys med Skönheten & Odjuret och tacos, så sover kottarna. Själv har jag sjunkit ner i soffan med lappen och älsklingen. Imorgon är dock tempot lite mera intensivt med bla två födelsedagskalas. 

Passade på att ta lite bilder i Neo´s rum när ett ohyggligt oväder drog över våran småstad. Ljuset vart nästan rosa skimrande. Riktigt mjukt ljus. 
Sängen: Em möbler, Lego Klossar: Toy´s R Us, Tyg: IkeaPåslakan: Gunilla Axén klassiska Moln, Kuddar: Hemtex, Lagerhuse & Mario


Vi renoverade Neo´s rum förra året. Bort med det baby blå och in med lite tuffare färger och material. Neon grönt, svart, vitt , jeans mm. Det är ett rum som växer med honom och hans behov. Just nu är det mycket lego förvaring och byggplats. Vi spånar på en lösning till hans nästa stora intresse: tv spel. Lilla syster låter honom inte spela i fred så en lite lösning till det måste till. HÄR kan ni se mer av hans rum. Han älskar verkligen sitt rum <3 
Kram Kram


Inga kommentarer: