23.11.12

[ Black Friday ]
Hej vänner!


Och trevlig Black Friday! Passade på att hedra denna väldigt amerikanska "högtid" med att shoppa lite mer Day kulor på lunchen. Ett stort + för den snygga asken.  Favorit inredningsbutiken här i småstaden hade fått in en hel del ur Day´s julsortiment. Guuud så mycket snyggt. Lite mer fick också följa med hem, men det får ni se senare ;)Nu är kylskåpet på fyllt och det vankas go´fika. Ett glas iskall julmust och lussebulle.

kram kram

1 kommentar:

Patrik sa...

Hej!

Jag kommer från ett företag som heter Actionstudios, och vi har gjort en julkalender oberoende av SVT. www.24dagar.se är vår adress.

Vi såg att du har barn i precis rätt ålder, och vår kalender kan förhoppningsvis roa både vuxna och barn, så att hela familjen kan titta :)

(Barn under sju år bör nog ha en vuxen med sig i vilket fall som helst, för ibland kan det nog bli lite läskigt för de minsta. Jag minns själv när jag var fem år och var livrädd för SVTs 'Jul i Kapernaum'.)

Så förhoppningsvis tycker du att 24 Dagar verkar intressant och vill visa den för dina barn, och kanske till och med sprida den vidare till dina läsare! :)

Ha det fint! :)