15.9.13

[ Fabriken: Söndagsbilden ]Hej hopp! 

Här började vi dagen med lång frukost. Så mysigt och sitta länge med en latte, nybakat bröd och färsk pressad juice. Mannen har sin jobb helg, så jag och barnen får roa oss själva. Jag har bla tagit fram symaskinen för sy klart lite ufon. Bla sonen´s hissgardin som länge bara varit nålad- trots att det bara är 4 rak sömmar som saknas (?) Lite tvätt och sedan sätter Neo´s simskola igång igen. Denna gång har vi tagit tiden på söndagar. Tror det blir bra. 

Jag visade våran nya matta på Instagram i fredags och jag fick på en gång en massa frågor om den. Det var R som kom hem med den. Den heter Jessica och kommer Här ifrån. Snygg, tycker jag och till ett bra pris. Har ju två kottar varav en är 3. Dyra mattor funkar liksom inte :/ 

Den satt som en smäck under soffbordet. 


Nu ska jag ta och sätta in en hel kyckling i ungen. Finns inget godare än helstekt ekologisk kyckling. Ska bara komma på vad vi ska ha till. Kanske sötpotatis ? 

kram kram

1 kommentar:

Anna sa...

De där mattorna är så fina! Jag jobbar på Rusta och har en liknande själv och tycker att de är lätta att hålla rena. Och sedan är priset så bra också :)