9.10.09
Det är kallt, blött och man är trött. Men det gör ingenting- det är fredag! Lillprinsen och jag har just avslutat en god pasta måltid och magen står i fyra hörn. Tror även att bubblan i magen är nöjd för nu är hon/han lugn. Har passerat "halvtid" på graviditeten och börjar få en generös kalaskula. Förutom lite stramade och svårigheter att hitta en skön sovställning så måste jag säga att jag mår riktigt bra. När jag väntade N hade jag illamående i 8 av dom 9 månaderna. Men den här gången så tycker jag att kroppen hittade rytmen mycket fortare.

När lillprinsen har krupit ner för natten så väntar sängen, en kopp te och Idol (eller morden i midsomer) Ska se om jag kan hålla mig vaken tills älsklingen kommer hem efter tolv.

Ha en skön fredag! kram Jenny

3 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Nämen fy, 8 av 9 månader, stackare.. Hoppas inte det gäller för mig :-D Jag mår vanvettigt illa idag, vissa dagar riktigt illa och andra dagar helt ok.

kram

Beas barnslikheter sa...

Åhhh...vad mysigt det låter. Jag blir riktigt avundsjuk på själva känslan...minnet av det. :-)

Vad roligt att du är med i utmaningen. Om du inte har sytt ett babynest så skulle jag VERKLIGEN rekommendera det. Jag sydde ett när jag väntade vårt andra barn och jag var nästan ARG på mig själv att jag inte sytt ett till vårt första. Jag har mönster på min blogg (tror jag...länk till ett i alla fall...)

Hwita Villan sa...

Nämen, nu skrev jag ju mitt grattis i förra inlägget. Och lite annat... typiskt mig...

Ha det bra!

Kram M