7.12.09


Ja, det är lite segt just nu. Lill killen har precis avslutat en penicillinkur för en enträgen hosta samt öroninflammation. Jag drar också på en hosta som bara inte vill ge med sig och man börjar bli sliten. Där av tystnaden på bloggen. Vi har börjat julpynta, baka och slå in julklappar. Vi är faktiskt klara med inköpen i år, hör och häpnad=) Vi har också fuskat och gjort ett litet julbord med bla hemma gjorda köttbullar. Gott, gott!
Magen växer, men den känns faktiskt inte lika stor som förra gången. Den är också väldigt livlig där inne, men den gillar inte mammas hosta. Denna vecka är fullspäckad med dop, julbord, luciafirande och ett cocktailparty. Hoppas bara jag står på benen tills dess.

kram Jenny

4 kommentarer:

Hwita Villan sa...

Vad trist med hosta och öroninflammation, men vi känner igen det. Lillkillen har nu varit bättre ca 2 veckor, men har nu dragit på sig en hosta från mamma igen. Trist...

Åhh vad gott med julbrd! Lääängtar så efter julmat. Det blir ju inget julbord för min del någonannastans ön hemma, så nu blev jag lite sugen på att fixa ett eget, när jag lsäte ditt inlägg... kanske man skulle?

När har du BF? Jag har nog frågat tidiger, men bara glömt ;-). Själv har jag BF 28 feb, men planerad igångsättning 1 feb. Spännande!

Ha det bra!

Kram M

Anonym sa...

Hej.
undrar om din julswapp har kommit fram.

Jenny sa...

Japp, min julklapp har kommit fram. Jag håller mig dock till julafton att öppna den. kram Jenny

Anonym sa...

Det var bra det jag ville veta, Ha det gott och krya på er.