15.12.09


Snö! Äntligen. Kan ni tänka er- en vit jul. Jag kan faktiskt inte minnas då vi hade snö på julafton sist. Jag vet att den regnade bort dan före dan ett år. Det var jätte kallt förra året med ordentlig rimfrost men ingen snö. Tillhör nog den skaran som älskar snö och skulle ha lite svårt att fira jul på en strand. Granen fick åka upp idag för att spä på jul känslan ytterligare. Hade glömt vad som gömde sig i lådan med kulor från förra året. Alltid lika spännande=)
Alla julklappar väntar bara på att få bli inslagna. Vi är klara till lilla killen. Vi har försökt att hålla ner kvantiteten i år, förra året vart det alldeles för mycket klappar. Hade vi följt N´s önskelista till punkt och prick så hade vi kommit billigt undan i år- den bestod av en Blixten bilbana (från Disney´s Cars) och en cd skiva med Moraträsk. Detta kommer våran prins hitta under granen tillsammans med annat nödvändigt =)
Jag blev så himla sugen på potatisgratäng idag så nu till kvällen svängde vi hop en riktig goding med syndigt mycket ost, grädde och vitlök. Mmmmm...serveras med lite kallskuret och en god sallad. Ha en fortsatt skön och förhoppningsvis vit tisdag.

kram Jenny

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Jenny, skönt namn på din blogg, gör mig glad! Kul att gå in hos dig io kika, fina kort, det på citronen var riktigt härligt!

Kram/Mira