21.12.09

Ja, det är nog lika bra att önska god jul till er alla redan nu. Denna jul firas för min del på sjukhuset pga vattnet gick i lördags, 10 veckor för tidigt. Dom jobbar för fullt för att stoppa samandragningar och värkar - och på köpet kanske lyckas förhala det hela ca 2 veckor. Vi håller alla tummarna för att det lilla grynet ska stanna där inne ett tag till. Är satt på sängläge men har inte haft en ända sammandragning idag- jippi. Så kanske, kanske får jag permission under julafton en liten stund så jag får komma hem. Annars så är detta glamorösa sjukhus rum mitt kryp in dom närmaste 2 veckorna.

Så från mig till er GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

önskar Jenny

7 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Ojdå, hoppas verkligen lill*n stannar kvar därinne ett bra tag till och du får fira jul på hemmaplan.

God jul!

kram

Hwita Villan sa...

Men oj! Hoppas verkligen att allt går bra, och att bebisen stannar kvr lite till... Varenda dag är ju viktig nu som jag har förstått. Vilken konstig jul det kommer bli för er... Hoppas det kan bli lite mysigt iallafall. Hur är det hos er - får blivande storebror hälsa på?

Själv kan jag inte sova ordentligt längre på nätterna. Har så fruktansvärt ont och värktabletterna räcker inte riktigt längre... men man vill ju inte stoppa i sig hur starka saker som helst heller som ska gå över till pyret... Fick nya tabletter till natten igår, men det var ju ingen revolutionerande skillnad direkt. Vaknar gråtandes av smärta alldeles för tidigt och har då redan varit uppe flera gånger jag tror jag blir tokig. Vet inte hur jag kommer klara detta. Hoppas att det händer ett mirakel. Men det förstås... här är ju ännu ingen risk för barnet... bara för mammas psykiska hälsa :-/.

Jaja, jag håller tummarna för er! Hoppas allt går så bra som det bara kan och att det blir ett januaribarn åtminstone :-). Stor julkram!

Åsa sa...

Hej !!

Åh, hoppas den lilla/lille håller sig där inne i magen ett litet tag till !
Något paket har inte synts till, var det länge sedan du skickade det till mig??

Tack på förhand !

Många julkramar från mig.

Jag hör av mig på en gång det kommer.
Åsa

Jenny sa...

Hej Åsa. Jag tror ju att det är lite paket kaos på Schenker just nu, det gick iväg 9/12 el 10/12 pga rent strul från vårat ombud. Jag kollar med min man så får göra en sökning igen. Jag är bombsäker på att det dyker upp när som helst. Hoppas du blir nöjd=)

Själv så jobbar jag på att knippa lite extra så vi kommer över jul och nyår. Allt ser ju trots situvationen bra ut.

Kram Jenny

Åsa sa...

Åh !!! tack så mycket, såå spännande, skall gå upp till ombudet i morgon, det ligger inte långt från där jag bor.
Knippppp på !
Kram Åsa

Åsa sa...

Kudden blir toppenfin i soffan !
Tusen tack kramar från mig.
Åsa
Visst fick du mitt mail ?

HomeRiver sa...

Oj, då! Hoppas ni har kunnat ha en fin jul ändå. Trevlig fortsättning önskar HomeRiver!