1.1.10


Välkommen 2010!
Fick en liten permission på nyårafton för att träffa familjen. Väldigt mysigt med god mat och gott sällskap Fick träffa Neonatal avdelningen i förrgår för att få lite information eftersom dom vet att den lilla kommer att komma lite för tidigt. Det var en nyttig erfarenhet, att få en annan bild i huvudet än den skräckbild som jag kanske har föreställt mig. Det var ganska bra att vi hann med det besöket -för morse när jag vaknade hade jag kraftig mensvärk och en molande värk i ryggslutet. Klassiska tecken på förverkar=) Så vi får se hur dagen ser ut, ,kanske har vi en bebis till kvällen/natten eller så lugnar det sig.
Gott nytt år till er alla!
kram Jenny

2 kommentarer:

Hwita Villan sa...

Jag skulle precis kika in till dig för att skriva en liten hälsning - vad roligt att du gjort ett inlgg då!

Skönt med infon från neo... jag håller förstås tummarna att det lugnade sig i magen och att det dröjer ännu lite till. Men skönt att du är omgiven av kunnig personal iallafall :-).

Lyckokramar till dig och hoppas det nya året bär med sig massor med positiva upplevelser! (det kanske börjar med den allra mest positiva - vem vet?)

Kram M

Hwita Villan sa...

Hej Jenny!

Nu är jag nyfiken - hur mår du? Jag förstår ju att du kanske inte har tid att blogga, men jag tänker på dig iallafall. Hoppas bebisen mår bra och att den fortfarande är kvar i magen, men det lät ju som det vra pågång?

Lycka till med allt!

Stor lyckokram!