3.1.11Hej!

Vattkoppor och 40 graders feber resulterade i ett besök till akuten igår kväll för lille man. Det är inte lätt just nu. Det kliar och han vill bara ligga i soffan pga febern. Igår slutade jag att truga i honom mat och gick över på glass och frukt yoghurt istället. Det skär verkligen i mamma hjärtat att inte kunna hjälpa honom mer än man kan. Man får muta lite med ett kinderägg och "Draktämjaren" på dvd´n. Skönt att ligga under filten i soffan och slumra lite mellan varven. 

Själv har jag lyckats fått lite tid vid symaskinen och lite d.i.y projekt. Lill tjejen är inne i en fas - lappfasen. A l l a lappar ska pillas på. Köpte i sommras Name it snuttefiltar/täcken som var super tunna. Dom sydde jag ihop med en massa lappar att pilla på. Uppskattat? Absolut!

kram kram


2 kommentarer:

Annika-GreyMatter.blogspot.com sa...

Stackars er. Inte roligt när det kliar överallt. Men du hann ju vara lite trendig och göra egna projekt. Inte illa.
Förresten - vilka vackra bilder på året som gått. Fantastiska.
/Annika

Noamaja sa...

Usch, stackars lilla! Jag hoppas det vänder NU!

Ja de där tunna "filtarna" eller tygblöjorna som jag köpte i danmark och som liknar den du visar är perfekta för små. Jag har en påse med lappar från kläder...nu är mina lite för stora för snuttefiltar så vi får se vad jag hittar på med dem;-)

Det där med photoshop...jag tror vekligen bara att det handlar om tid, envishet och fantasi. Det är ju ändå ett ganska intuitivt program. Kul är det, superkul!!

Ha det gott!
Kram,
A