4.4.11

 bild: jacka- La Redoute, Sjal- H&M, Mini Kånken- Outdoor net

 Hej! 


Vilket fint eftermiddags väder vi fick här i småstaden! En tur ut i sandlådan vart det. Vi var ju tvungna att prova dagis utstyrseln som dagisställ och stövlar mm innan inskolningen nu i april. I veckan kom Ellens dagis väska på posten. En liten mini kånken i en härlig vårlig lila färg. Så söt! Perfekt till apan och lite annat viktigt. 

Vi fixade lite i sovrummet under helgen. Samma mängd möbler gick tillbaka in i sovrummet men plötslig vart det plats över(!? )Hörnet fick Ellen ta över. Docksängen fick en bättre plats bla.


bild: Docksäng-Micki, Liten docksäng- prinsessan på ärten från Maileg, Virkad docka- Sebra, Cykelkorg- Rice, Hello Kitty- nattlampa.

Nu väntar soffan en stund innan sängen börjar kalla. Imorgon har jag och älsklingen ett full späckat schema. Bla ska sommar däcken på. En sväng förbi skoaffären att införskaffa Ellens första riktiga skor hos Kavat. 

Kram kram

5 kommentarer:

A Cup Of Emilia sa...

Vi har med haft ett jättehärligt väder :) Nu känns det som om våren är på väg på riktigt! Kul att kika på skor. Hoppas du hittar några fina :) Kramar!

MARÄNG FORM sa...

Vilken härlig vårkänsla på bilden högst upp! hittade dig via fabriken :-)

Ha en fin tisdag!
/Elina

milla-andante sa...

Vilken fin blogg du har!! Och nu blev jag så nyfiken på ditt företag, så jag ska kolla om du har någon länk det!

Mvh Milla

Livet är Underbart sa...

Hej Milla. Nej, jag har ingen länk till det ännu. Jobbar på varje dag men har inte tagit steget att göra det officiellt ännu. Kram Jenny

Ylva sa...

de där minikånken är ju bara för underbara. Vi har flera stycken hemma och jag är sugen på en till, det finns ju så många fina färger nu!
/Ylva