30.12.11


Ellens lilla familj av Maileg kaniner växer ständigt. Nyast är den bruna kaninen med lila kläder från Ellis Corner( fast egentligen var den ljus men Ellen bytte kläder och kaninen fick bli brun istället)Hej!

Hur mår ni alla så här dagen innan nyårsafton? Själv roar jag mig med städning och tvättning idag. Vi får gäster imorgon så jag städar upp lite. På menyn står oxfilé med whiskey sås och ugnsrostade rotgrönsaker och en chocklad fondant till efterträtt<3 Sen snittar och bubbel till kvällen förstås!

Passade på ta lite kort hos Ellen nu när ljuset verkar ha kommit tillbaka. Är ni fler som gett upp hoppet om snö i år? Känns dom vi kommer att bli utan denna vinter. Vi som har  köpt nya skridskor och skidor till familjen. 


Kram Kram


2 kommentarer:

Elin sa...

Jättesöta! Jag tycker att de är så himla fina de där kaninerna men konstigt nog har inte Alva en endaste en :) Hoppas att ni får ett gott nytt år! kram

Johanna sa...

Känns så trist att det har varit en mild vinter. Dessutom så jobbar min sambo på ett företag som inte går så bra nu när vintern inte har slått till som "den ska". Underbara Mailegdockor förresten!!! :-)