25.10.12

[ Fabriken: Barnum ]

 
 
 
[ Barnrum ]
 
 
 
 
Dagens tema inne på Fabriken är barnrum. Det får bli en titt in hos storebror här i familjen. Våran underbara lilla kille på 6 år som vill bli Zlatan och som håller på att äta oss ur huset :) När han fyllde 5 så renoverade vi hans rum. Hans ljusblåa tapet med vita moln försvann och det var vita väggar. Han gillar neongrönt så det blandade vi med svart, vitt, gult och jeanstyg. Han trivs jättebra och det är det ända som räknas. 
 
 
 
 
 
Tv:n tilkomm för ca 2 månader sedan och används mest för tv-spel. Lilla syster vill så gärna också spela och saboterar lite för storebror. Nu sitter han i sin loftsäng och spelar istället. 
 
 

 
 
Sängen är en halv loftsäng med förvaring under köpt på Mio. Egentligen har han en FatBoy där under för att ligga och läsa böcker i. Och lyssna på "LasseMaja´s Dekdektivbyrå" en riktig favorit här hemma. Förvaringen kommer från Lego och är riktigt bra!
 
 

 
 
Kuddar bla från Mario, Ikea och Lagerhause. Och sängen är alltid så här perfekt bäddad! Or not ;)
 
 

 
 
Star Wars finns överallt i detta rum. Den här tavlan fyndades på Tradera.
 
 
 
 
 
Ljusslinga från Lagerhause. Som tyvärr var för varm, men med en dimmer så gick det bra. Den kommer ev bytas ut mot en Happy Light när Neo (läs mamma) kan bestämma sig för vilken :)
 
 
Kram Kram

2 kommentarer:

Johanna / Fru form o fix sa...

Fina bilder!

a piece of happiness sa...

HAHA du har ju också en underbar Affisch, the force.
Den gillade jag!!!