5.1.13

[ L ö r d a g ]




Klänning: H&M, slöja: Lokal butik


{ Snart 3 år }


Här hemma håller vi på med lite förberedelser inför nästa lördag. Då blir våran lilla tjej 3 år. 

 Tiden går så fort just nu.
Just nu har vi lite trotts, och ibland är hon billig (!). Duplo och måla står högst upp på favorit listan. Hon har börjat bygga och kan sitta en riktigt lång stund och bara skapa. Hon har en järn vilja och vet precis vad hon vill och hur. Hon tror att storebror tänder månen varje kväll och följer honom vart han än går.  

På önskelistan står just nu- Hello Kitty. Allt med den katten är bra. Tårtan ska också gå i samma tecken. Har känslan att jag kommer att svettas blod över den men men. . . 



Passade på att fota lite i E´s rum när det var någorlunda städat. 
 Har fått mycket frågor hennes sänghimmel. Jag köpte den från en nätbutik som inte finns längre. Men H&M Home har en liknande i vårkatalogen. Vimplarna köpte jag när Ellen var nyfödd. Den här tjejen gör dom- riktigt duktig! Dop tavlan är köpt via Tradera. 







Kanin lampan är en stor favorit här hemma, både hos mamma och dotter. Lika så fluffiga klänningar. Det kan nog bli någon Disney Prinsess klänning i paketet. 



kram kram

1 kommentar:

Under mina lockar sa...

Så fina saker hon har. :D Min dotter fyllde precis 1 år. Jag har en känsla av att även hon kommer att ha någon fluffig klänning... om hon liknar sin mamma. :D Lycka till med kalaset! Kram